Sanatate prin cura cu oua de prepelite

Ai auzit din foarte multe locuri faptul ca o cura cu oua de prepelita poate face minuni pentru sanatatea noastra? Atunci trebuie sa stii ca acest lucru este foarte adevarat. Multi dintre noi apeleaza la ouale de prepelita pentru ca sunt foarte sanatoase, au un continut scazut de colesterol si sunt foarte gustoase. Totodata, ouale de prepelita au un beneficiu foarte important pentru sanatate: intaresc sistemul imunitar si ajuta la tratarea unor afectiuni grave.

Exista doua tipuri de cura cu oua de prepelita:
CURA DE 120 DE OUA – Aceasta cura este recomandata la persoanele care sufera de una din urmatoarele boli: hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari digestive usoare si medii, conjunctivite, urticarii, tuse convulsiva, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, cu tot ceea ce implica acest proces.

CURA DE 240 DE OUA – Aceasta cura este recomandata la persoanele care sufera de una din urmatoarele boli: TBC, afectiuni hepatice, afectiuni renale, diabet zaharat, diverse alergii, astm bronsic, anemie, impotenta usoara si medie, guta, migrene, neurastenie, obezitate de gradul I si II; O cura de 240 de oua de prepelita ajuta la dizolvarea depunerilor de colesterol si impiedicarea formarii altora, previne arteroscleroza, regenereaza sistemul nervos etc.

Nu uita ca o cura de oua de prepelita nu inlocuieste un tratament medicamentos. Indiferent de boala de care suferiti trebuie sa consultati un medic in vederea constituirii unui plan de tratament. Cura cu oua de prepelita este un tratament adjuvant si nu unul inlocuitor al tratamentului medicamentos.

CITESTE SI:

0 raspunsuri:

Trimiteți un comentariu